اکانت Kingdom Come: Deliverance

بازی Kingdom Come: Deliverance به عنوان یکی از موردانتظار ترین عناوین سال جاری به شمار می‌رود، عنوانی که قصد دارد استاندارد های مختلف بازیسازی مثل عرضه سیزن پس یا بسته‌های الحاقی را زیر پا بگذارد و معتقد است که این بازی نقش آفرینی، تک‌نفره و کاملا داستان محور، یک بازی کامل خواهد بود و نیازی به محتوای اضافه نخواهد داشت.

60,000 تومان بدون مالیات.

4 قلم

موجود

با خرید این محصول شما می توانید تا 600 تومان امتیاز وفاداری جمع کنید

1 آمریکا
ماجراجویی-نقش آفرینی
+16 سال
Warhorse Studios
اکانت قانونی ps4
CUSA07238


بازی Kingdom Come Deliverance که نسخه ی بتای آن در تاریخ 20 جولای 2015 توسط استودیوی Warhorse عرضه شده است قصد دارد تا با ارائه ی عنوانی درخور توجه درسبک خود شما را غرق در ماجراجویی در یک برهه ی زمانی از تاریخ دوران رنسانس و زمان پادشاهانی همچون چارلز چهارم کند و در خلال داستانی که در خاندان سلطنتی اتفاق می افتد و ربوده شدن پادشاه, شما که بعنوان یک آهنگر شجاع و وطن دوست شناخته می شوید وظیفه خواهید یافت تا با پیدا کردن پادشاه و نجات او از دست بدخواهان او وفاداری خود را بعنوان یک شوالیه قدیمی اثبات کنید و وضعیت بهتری نیز پیدا کنید . در طی مراحل بازی شما علاوه بر اینکه در نبردهای تن به تن و چند نفره شرکت خواهید کرد وظیفه دارید تا با مردم و سربازان خود صحبت کنید و با متقاعد کردن آنان در امر پیدا کردن پادشاه از هر فردی که می تواند به شما کمک کند , یاری بخواهید .

لازم به ذکر است که هرکدام از ظرفیت‌های این بازی، دسترسی‌های خاصی را به کاربر می‌دهد. لذا قبل از خرید، توضیحات تکمیلی درباره ظرفیت‌های مختلف را مطالعه بفرمایید.

برای خواندن آموزش و قوانین اکانت های قانونی شیده گیم اینجا کلیک کنید!

در این بازی سبک نقش آفرینی که توزیع‌کننده آن شرکت Deep Silver و سازنده آن Warhorse Studios است، گیمر نقش «هنری»، پسر یک آهنگر را بازی می‌کند. هنری ناگهان خود را در میان یک جنگ داخلی می‌یابد، دهکده، خانواده و دوستان او در این جنگ توسط مهاجمان سلاخی می‌شوند و هنری که توانسته به سختی از این مهلکه جان سالم به در ببرد، تصمیم دارد انتقام مرگ خانواده‌اش را با شکست دادن مهاجمان بگیرد.

ویژگی‌های اصلی این بازی به شرح زیرند:

بازی ساختار محیط باز و یک دنیای واقع‌گرایانه دارد؛ قلعه‌هایی باشکوه، جنگل‌هایی وسیع که از نظر گرافیکی کیفیتی بسیار بالا دارند.

داستان بازی غیرخطی است، می‌توانید هر ماموریت را به شیوه‌هایی مختلف پیش ببرید و در طول بازی با عواقب تصمیم‌های متفاوت‌تان روبرو شوید.

در این بازی جنگ‌هایی چالش‌برانگیز را تجربه می‌کنید. باید تصمیم بگیرید می‌خواهید فاصله‌تان را با دشمن حفظ کنید، دست به اقدامات مخفیانه بزنید یا به دشمن هجوم ببرید. سلاح‌تان را از میان چندین و چند سلاح انتخاب کنید و با فنون مختلف در جنگ‌هایی درگیر شوید که همان اندازه که شورانگیزند بی‌رحمانه هم هستند.

رشد شخصیت نقش اصلی بازی هم از طریق بالا رفتن مهارت‌ها، به دست آوردن توانایی‌ها و بهبود سلاح‌ها امکان‌پذیر است.

جهان بازی پویا است و کنش‌های کاراکتر بر واکنش‌های مردم اطراف او اثر می‌گذارند. انتخاب با شماست: بجنگید، دزدی کنید، تطمیع یا تهدید کنید، قانع کنید یا رشوه دهید.

نهایتا باید به این نکته اشاره کرد که در Kingdom Come: Deliverance می‌توانید با کاراکترهای تاریخی واقعی ملاقات کنید و فضایی قرون وسطایی را عمیقا و کاملا حس کنید.

نظر خود را در مورد این محصول با دیگران به اشتراک بگذارید

برچسب ها